کاشت مو رشت

سایت “کاشت با ما” پلتفرمی برای معرفی برترین و معتبرترین کلینک های کاشت مو و ابرو در شهرهای مختلف کشور است تا مخاطبان بتوانند از بین آنها مناسبترین قیمت و بالاترین کیفیت را انتخاب کنند. با توجه به بازدیدهای بالای این سایت ، از کلینیک های فعال در این حوزه دعوت به عمل می آید با ما تماس بگیرند تا از طریق درج تبلیغ خود در سایت ” کاشت با ما ” بتوانند مشتریان بسیاری جذب کنند.

شماره تماس: 09124319390

شماره ۱

کلینیک شماره یک

کلینیکی با بهترین امکانات و خدمات

رزرو وقت مشاوره
شماره ۲

کلینیک شماره دو

کلینیکی با بهترین امکانات و خدمات

رزرو وقت مشاوره
شماره ۳

کلینیک شماره سه

کلینیکی با بهترین امکانات و خدمات

رزرو وقت مشاوره

آخرین مطالب

بلاگ

کاشت مو به روش fit

کاشت مو به روش fit ریزش مو یکی از دغدغه بیشتر مردم جهان است و تا کنون روش های علمی و غیر علمی بسیاری برای

ادامه مطلب »
عوارض کاشت مو
بلاگ

عوارض کاشت مو

عوارض کاشت مو سالانه افراد زیادی به دلایل مختلفی همچون ژنتیک یا استرس و یا کمبود برخی مواد در بدنشان دچار ریزش مو می شوند.

ادامه مطلب »
بهترین روش کاشت مو
بلاگ

بهترین روش کاشت مو

بهترین روش کاشت مو کم مویی، مشکلی است که امروزه به دلیل هورمون های موجود و مواد شیمیایی که در غذاها وجود دارد، افراد با

ادامه مطلب »

کاشت مو رشت

انجام عمل کاشت مو، تصمیم بزرگی است که قبل از انجام نیاز به تامل و تفکر زیادی دارد. زمانیکه فردی به این تصمیم می رسد که خطر و سختی های عمل جراحی برای ترمیم موی خود را بپذیرد، باید تا حد امکان درباره عمل و روش های انجام آن اطلاعات کسب کند.
اما شاید چیزی که به اندازه خود عمل و روش های مختلف اهمیت دارد، میزان آشنایی افراد با مراقبت های خاص قبل و بعد از عمل  است. اگر قصد انجام کاشت مو در رشت را دارید، بسیار منطقی است که تا حد امکان خود را با نکات مهم و نکته های مراقبتی مربوط به قبل و بعد از آن آشنا کنید.
در ادامه فهرستی از نکات مهم قبل و بعد از این عمل ، تهیه شده است که مطالعه آن برای آماده شدن این فرآیند ، سودمند است.

افزایش رشد مو در رشت
مراقبت پس از عمل، از اهمیت بالایی برخوردار است.

قبل از جراحی برای پیوند مو
هر فردی قبل از اینکه به اتاق کاشت رفته و تصمیم خود  را اجرا کند، باید نکاتی را مد نظر قرار دهد تا بتواند از موفقیت عمل خود اطمینان حاصل کند. در ادامه 10 مورد از مهمترین این نکات ارائه می شود:
1. انتخاب های مختلف
با توجه به پیشرفت های انجام شده در زمینه انجام کاشت، برداشت مو از مناطق اهدا کننده بسیار آسانتر و سریعتر شده است. اگر چه هر دو روش FUE و FUE ساقه مو که برای برداشت فولیکول های مو استفاده می شوند، شامل برداشت فولیکول ها به صورت جداگانه هستند، اما روش اول یک روش دستی است که در آن متخصص  باید با یک ابزار مخصوص به صورت دستی فولیکول ها را خارج کند.
در مقابل، در روش دوم فولیکول ها با استفاده از پانج استخراج می شوند. متقاضیان کاشت مو قبل از انتخاب نوع عمل، باید با پزشک خود درباره مزایا و معایب هر کدام از این دو روش صحبت کرده و اطلاعات کافی کسب کنند تا بتوانند گزینه ای را انتخاب کنند که بهترین تناسب را با شرایط آنها دارد.

2. انتخاب بهترین پزشک
نکته ای که همه افراد متقاضی  باید آن را در نظر بگیرند این است که میزان موفقیت  و نتیجه به دست آمده، رابطه ای مستقیمی با مهارت و تجربه پزشکی دارد که عمل کاشت را انجام می دهد.
افراد باید به سراغ پزشکانی بروند که تخصص کافی در این زمینه  و همچنین سابقه چندین ساله اجرای این عمل را داشته باشند. بهترین کار این است که قبل از انتخاب نهایی پزشک، حداقل با 3 تا 5 پزشک متخصص مشورت شده و شرایط هر کدام سنجیده شود.
3. زمان مناسب برای کاشت مو
انجام آن در سن کمتر از 28 سال، تصمیم چندان عاقلانه ای نیست، زیرا در این سن امکان از دست دادن موها بعد از کاشت وجود دارد و در صورت بروز این اتفاق فرد ممکن است به انجام عمل های کاشت بیشتری نیاز داشته باشید.
افراد قبل از تصمیم گیری در مورد انجام عمل باید با متخصصان  در اینباره صحبت کرده و به کمک هم در باره زمان درست انجام آن تصمیم بگیرند.
4. محل انجام
از آنجا که بیماران بعد از عمل و در دوران ریکاوری باید چندین بار توسط متخصص ویزیت شوند، بسیاری از آنها تصمیم می گیرند تا این عمل را در محل زندگی خود انجام دهند تا مشکلی از این لحاظ نداشته باشند.
اما اگر بیماری خواهان دست یابی به بهترین نتیجه است، می تواند به گزینه سفر به شهرهای دیگر هم فکر کند. کاشت مو در رشت هم یکی از گزینه های پیش رو برای افرادی است که به دنبال بهترین نتیجه هستند.
5. مزایا و معایب کاشت موی FUE
عمل کاشت مو هم مانند هر عمل جراحی دیگری، مزایا و معایبی دارد که قبل از عمل باید آن آگاه بود. بیماران باید قبل ازعمل در مورد تمام این مزایا و معایب با جراح خود صحبت کرده و در مورد ریسک های احتمالی و هزینه های اضافی مجتمل اطلاعات کسب کند.

6. هزینه های کاشت
موضوع مهمی که همه بیماران صرفنظر از روش انتخابی برای انجام عمل کاشت در نظر می گیرند، موضوع هزینه های انجام آن است. بهتر است که افراد قبل از انتخاب متخصص، به صورت اینترنتی یا با مراجعه حضوری به متخصصان مختلف، هزینه ها را مقایسه کنند تا درک دقیقی از هزینه های احتمالی به دست بیاورند. حتی می توان از شهرهای مختلف مانند برترین کلینیکهای کاش مو در کرمان نیز استعلا قیمت گرفت.
7. صحبت با دوستان و خانواده
این موضوع درست است که صحبت درباره مشکلات و بیماری ها با دیگران کار دشواری است، اما حقیقت این است که فقط خانواده و دوستان هر فردی هستند که می توانند نظر درست و واقعی درباره ظاهر فرد به وی ارائه دهند.
بهتر است که قبل از تصمیم گیری نهایی ، در مورد نیاز به انجام عمل با خانواده و دوستان مشورت شود. نکته دیگری که متقاضیان پیوند مو در رشت باید در نظر داشته باشند که این عمل یک جراحی کاملا شخصی است و فرد باید به خاطر خود و نه به خاطر نظر افراد دیگری مانند نامزد یا همسر خود، تصمیم به این عمل بگیرد.
8. عوامل خطر
گرچه عمل جراحی کاشت، یک عمل کم خطر و بسیار ایمن است اما مانند هر عمل جراحی دیگری، ممکن است با خطرات و مشکلاتی همراه باشد. بنابراین بیمار باید قبل از آن از اثرات جانبی احتمالی آگاه باشد. مواردی مانند خونریزی، ورم، بی حس پوست سر از جمله علائم شایع همراه با این عمل هستند.

9. آماده سازی و مراقبت
بیمار باید قبل از عمل درباره مراقبت های قبل و بعد از عمل و مدت زمان ریکاوری و بهبود با جراح خود صحبت کند. متخصص مربوطه باید راه های محتمل بهبود و راه های احتناب از خطر و مشکلات را به اطلاع بیمار برساند.
10. انتظارات واقع بینانه
یکی از مهمترین موضوعاتی که متقاضیان  باید در نظر داشته باشند، داشتن انتظارات واقع بینانه از عمل کاشت است. نتیجه کاشت موی هر فردی به شدت به وضعیت و میزان کم مویی فعلی هر فردی بستگی دارد.
بعد از کاشت
شاید متقاضیان هیچ عمل زیبایی مانند متقاضیان کاشت مو، انتظار دیدن نتیجه عمل خود را ندارند. این افراد بعد از سال ها بی مویی، گام بزرگی را برای پس گرفتن موهای خود برداشته اند.
اگرچه ساعت ها بی حرکت ماندن در اتاق عمل برای انجام عمل، کار دشوار و طاقت فرسایی است اما خود عمل تنها یک روز طول می کشد. مرحله مهم تر و بزرگتر مربوط به بعد از آن و دوران بهبود و رشد موی کاشته شده است.
در ادامه به تمام موارد مورد نیاز برای بهبود در کوتاه مدت و طولانی مدت می پردازیم.

نکته هایی کوتاه درباب بهبود سریع
– استراحت کامل در 24 اول بعد از عمل
– قرار داشتن سر در زاویه 45 درجه با بدن در زمان خواب، برای کاهش ورم.
– اجتناب از مصرف الکل و دخانیات تا مدتی بعد از کاشت.
– شستشوی مو بعد از 48 ساعت بعد از عمل به صورت روزی یک بار تا 10 روز،.
– استفاده از شامپوی کودک یا شامپوی توصیه شده توسط پزشک.
– اجتناب از لمس یا خاراندن محل کاشت، حتی در زمان استحمام.

– داشتن رژیم غذایی متمرکز بر پروتئین، ویتامین، آهن، روی، امگا 3 و آمینو اسیدها.
– صبر و شکیبا و توجه به این موضوع که بهبود و رشد مو، فرایندی زمان بر است
اکنون به صورت مفصل به بررسی روند زمانی دوران بهبود بعد از کاشت و بررسی دقیق تر مراقبت های مورد نیاز در هر مرحله می پردازیم.
هفته 1 بعد از کاشت
هفته نخست ، دوران بسیار مهمی برای ریکاوری درست بعد از عمل در این جراحی زیبایی است. معمولا به بیماران توصیه می شود تا در روزهای اول بعد از عمل به هیچ وجه منطقه کاشت را لمس نکنند.
لمس کردن موهای کاشته شده در روزهای نخست بعد از جراحی، می توانند به جابه جا شدن و خارج شدن ریشه های کاشته شده یا ایجاد عفونت در محل کاشت منجر شود.
بیمار در این زمان باید یا به پهلو و یا به پشت بخوابد و به مدت دو تا سه روز بعد از عمل، در زمان خواب سر خود را در زاویه 45 درجه نسبت به بدن نگاه دارد تا به این ترتیب از ایجاد ورم در محل کاشت جلوگیری شود.
بیمار در هفته نخست بعد از عمل ممکن است با درد و ناراحتی در سر روبرو باشد. برای تسکین این دردها می توان از داروهایی مسکن استفاده کرد. بروز ورم هم در این دوران رایج و محتمل است. علاوه بر این ممکن است محل کاشت به صورت پوسته پوسته هم دربیاید. این پوسته ها معمولا در هفته دوم بعد از کاشت از بین می روند.
در مدت 3 تا 5 روز بعد از کاشت از استفاده از الکل یا داروهای حاوی آسپرین باید اجتناب شود زیرا الکل و آسپرین سرعت بهبود را کند کرده و احتمال خطر خونریزی را افزایش می دهند.
روز 2 تا 4 بعد از پیوند مو
در این مدت پوسته های ریزی در محل کاشت ایجاد می شود و حوالی روز چهارم بعد از عمل، محل کاشت به رنگ صورتی در خواهد آمد. اگرچه تا روز چهارم بیشتر درد ناشی از آن از بین خواهد رفت، اما از روز 2 یا 3 بعد از عمل، وردم منطقه کاشت شروع شده و این ورم در روز 4 به اوج خود می رسد.
برای کاهش ورم می توان از کمپرس خنک موجود در بسته مراقبت های بعد از کاشت استفاده کرد، اما در صورت درد شدید حتما باید با پزشک معالج مشورت شود.

در روز 2 یا 3 پس از عمل می توان استحمام و شستن سر را آغاز کرد. برای شستشوی سر باید از شامپوی بپه یا شامپوی توصیه شده توسط پزشک استفاده کرد. در حین شستشو نباید روی محل کاشت فشار وارد شود و بهتر است شستشو به شکل لمس آرام سر و اجتناب از حرکت مالشی دست باشد. آب باید به صورت کم فشار تنها برای از بین بردن کف باشد. خشک کردن سر هم باید با حوله و به آرامی انجام شود
روز 5 تا 7 بعد از کاشت
در این زمان ریشه های کاشته شده در پوست سر جای گرفته اند و دیگر به راحتی جابه جا نمی شوند. در این زمان حس ناراحتی در محل اهدا کننده مو تقریبا از بین رفته است اما بخیه های روش FUT هنوز هستند. بیمار هنوز ممکن است شاهد پوسته بر روی سر خود باشد و حتی احساس خارش هم داشته باشد. این احساس خارش معمولا نشانه بهبودی است.
بیمار در این زمان می تواند اکثر فعالیت های روزمره خود را از سر بگیرد اما باید توجه داشته باشد که انجام فعالیت های فیزیکی شدید تا هفته چهارم ممنوع است. اگر حضور در اجتماعات با ظاهر در حال بهبود برای بیمار دشوار است، او می تواند از کلاه های گشاد استفاده کند، اما بهتر است که در این مورد با پزشک مشورت شود.

کاشت انواع مو در رشت
روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد.

هفته 2 تا 4 بعد از کاشت
در هفته دوم بعد از کاشت، پوسته های روی سر از بین می روند و پوست سر به رنگ صورتی در می آید. از هفته دوم تا هفته هشتم بعد از آن، فولیکول های کاشته شده وارد فاز استراحت می شوند و موها شروع به ریزش می کنند.
این اتفاق، یک روند کاملا طبیعی است و به معنای ناموفق بودن عمل کاشت نیست. بعد از ریزش موهای کاشته شده (و در بعضی مواقع موهای ریز و نرم موجود در محل کاشت)، موهای جدید و سالم در جای آنها رشد خواهند کرد.
در هفته دوم بعد از کاشت مو به روش FUT می توان بخیه ها را خارج کرد. در صورت وجود داشتن پوسته، نباید این پوسته ها را به زور کند. چنانچه بیمار مراقبت های معمول توصیه شده توسط پزشک را انجام دهد، این پوسته ها به صورت طبیعی از بین خواهند رفت.

بعضی از افرادی که دست به این عمل جراحی می زنند ممکت است شاهد جوش های در محل اهدا یا محل کاشت باشند. این جوش ها ناشی از وضعیتی به نام folliculitis است که به معنای ورم فولیکول ها است. بیماران در صورت بروز جوش باید با پزشک خود تماس بگیرند.
ماه 2 تا 3 پس از عمل
اولین نشانه های رشد واقعی مو در این زمان مشاهده خواهد شد. رشد مو زمان دقیقی ندارد و در بعضی زودتر و در بعضی دیرتر رخ می دهد. موی تازه رشد کرده در ابتدا بسیار نرم خواهد بود اما به تدریج کلفت تر و بلندتر می شود.
اگرچه موها بعد از 3 ماه به حد نهایی رشد و پر شدگی نمی رسند اما بیماران از این زمان به بعد می توانند دست مرتب کردن موهای خود بزنند.
ماه 4 تا 6 بعد از کاشت
در این زمان موها کلفت تر و بلندتر می شوند و امکان حالت دادن به آنها فراهم می شود. در این زمان چیزی در حدود 60 درصد از موهای کاشته شده، رشد کرده اند و بیماران کاملا متوجه تغییرات می شوند.
ماه 7 تا 12 بعد از کاشت
در این زمان چیزی در حدود 90 درصد از موهای کاشته شده رشد کرده اند و بیمار می تواند نتیجه عمل کاشت موی خود را قضاوت کند.

بعد از یک سال
نتیجه نهایی  در فاصله زمانی 12 تا 18 ماه بعد از کاشت مشخص می شود. از آنجا که شرایط هر فردی مختص به خود اوست و با دیگران تفاوت دارد، بیماران باید به صورت مرتبط و منظم برای چک آپ به پزشک خود مراجعه کنند.
چنانچه امکان مراجعه حضوری برای بیمار وجود ندارد، او می تواند عکس های ماهانه ای از وضعیت رشد موی خود را برای پزشک ارسال کند.
بیمارانی که دست به کاشت مو در شهر رشت می زنند باید اطلاع داشته باشند که در صورت تمایل برای دستیابی به نتیجه خوب باید از انجام دادم یک سری کارهای خاص بعد از کاشت اجتناب ورزند. در ادامه فهرست چند نکته مهم در این مورد ارائه می شود.

استعمال دخانیات
استفاده از سیگار یا هر محصول حاوی نیکوتین بعد از آن ممنوع است، زیرا این مواد تاثیر منفی بر بهبود دارند. توصیه اکثر پزشکان این است که بیماران در فاصله زمانی 10 روز قبل تا 2 هفته بعد از کاشت مو، دخانیات مصرف نکنند.
تمرین ورزشی
در روز اول انجام جراحی، انجام هر گونه فعالیت ورزشی، حتی فعالیت های سبک، ممنوع است. توصیه می شود که در فاصله 10 تا 14 روز بعد از آن هم فعالیت های فیزیکی سنگین انجام نشود.
نور آفتاب
بیماران باید تلاش کنند تا در چند هفته نخست بعد از جراحی، برای مدت طولانی زیر تابش آفتاب قرار نگیرند، زیرا تابش آفتاب می تواند سرعت بهبود را کاهش داده و روند ریکاوری را طولانی کند.
کلاه
استفاده از کلاه بعد از انجام این عمل جراحی می تواند به ریشه ها صدمه زده و آنها را جا به جا کند. علاوه بر این استفاده از کلاه می تواند باعث تعریق در محل کاشت مو شود که تاثیر منفی بر موهای کاشته شده دارد.
بیماران در چند روز نخست بعد از کاشت باید از استفاده از کلاه اجتناب ورزند. در صورت نیاز به استفاده از کلاه برای رفتن به مکان های عمومی، این کار باید حداقل از روز 5 بعد از انجام عمل پیوند مو صورت گیرد و حتما باید از کلاه هایی استفاده کرد که گشاد هستند و باعث سایش بر روی سر نمی شوند.

تماس بگیرید